INSCRIPCIÓ TANCADA

El passat 30 de maig es va tancar el termini d'inscripció de documentals per al Premi MON·DOC amb un nou record de participació: quasi 200 treballs s'han inscrit entre les dues categories, llargs i curts.

Des de MON·DOC estem molt satisfets, ja que això suposa cinc vegades més participació que l'any anterior i deixa clar que la Mostra ha assolit el reconeixement a nivell nacional.

A partir d'ara treballarem per fer la selecció dels documentals finalistes i per a preparar esta nova edició de MON·DOC.

Gràcies a tots els participants.

-----------------------------------------------------------------------------------

El pasado 30 de mayo se cerró el plazo de inscripción de documentales para el Premio MON·DOC con un nuevo record de participación: casi 200 trabajos se han inscrito entre las dos categorías, largos y cortos.

Desde MON·DOC estamos muy satisfechos, ya que esto supone cinco veces más participación que el año anterior y deja claro que la Mostra ha alcanzado el reconocimiento a nivel nacional.

A partir de ahora trabajaremos para hacer la selección de los documentales finalistas y para preparar esta nueva edición de MON·DOC.

Gracias a todos los participantes.