GARBANZOS CON AZÚCAR - 20/11/2016 - 19.30 h.

SINOPSI / SINOPSIS:

7 de febrer de 1937. L’entrada de les tropes nacionalistes en Málaga es imminent. Una dona i les seues 4 filles es disposen a emprendre un llarg camí a peu per a buscar el seu marit. Sobreviure a cada dia es converteix en el principal objectiu. Almeria queda a més de 200 kilòmetres i el cansament, la fam i les bombes es converteixen en els seus companys de viatge. Pepa, una de les xiquetes d’aquesta caravana de la mort, es convertirà en la protagonista d’aquesta història real.

Dir.: Antonio Aguilar / Espanya, 2015 / 10’
TRAILER

7 de febrero de 1937. La entrada de las tropas nacionalistas en Málaga es inminente. Una mujer y sus 4 hijas se disponen a emprender un largo camino a pie para buscar a su marido. Sobrevivir a cada día se convierte en el principal objetivo. Almería queda a más de 200 kilómetros y el cansancio, el hambre y las bombas se convierten en sus compañeros de viaje. Pepa, una de las niñas de esta caravana de la muerte, se convertirá en la protagonista de esta historia real.

Dir.: Antonio Aguilar / España, 2015 / 10’

PREMIS I NOMINACIONS / PREMIOS Y NOMINACIONES:

Biznaga de Plata al Mejor Cortometraje Documental, de Animación o Experimentación, Festival de Cine Español de Málaga, 2016.