VALÈNCIA NECESSITA UNA CANÇÓ – 25/10/2013 - 20.30 h.

SINOPSIS:
Documental que s’endinsa en el gran moment que travessa la música en valencià. Més de 30 músics, periodistes i professionals del gremi analitzen el que coincideixen a denominar com el millor moment del sector de tots els temps. Quantitat, qualitat i diversitat en són les claus. L’objectiu: la normalitat dins d’un país lluny encara de ser-ho. 

Raimon, Feliu Ventura, Miquel Gil, Vicent Torrent (Al Tall), Xavi Sarrià (Obrint Pas) o Pep Gimeno “Botifarra” són alguns dels noms propis que donen vida a aquesta radiografia de l’actualitat musical valenciana.

Després de llargues dècades de silenci, els músics han tornat a  desenfundar les seues guitarres. I aquesta vegada no tenen cap intenció de tornar-les a guardar. Alguna cosa es mou al País Valencià...

Documental que se adentra en el gran momento que atraviesa la música en valenciano. Más de 30 músicos, periodistas y profesionales del gremio analizan lo que coinciden en denominar como el mejor momento del sector de todos los tiempos. Cantidad, calidad y diversidad son las claves. El objetivo: la normalidad dentro de un país lejos aún de serlo.

Raimon, Feliu Ventura, Miquel Gil, Vicent Torrent (Al Tall), Xavi Sarrià (Obrint Pas) o Pep Gimeno “Botifarra” son algunos de los nombres propios que dan vida a esta radiografía de la actualidad musical valenciana.

Después de largas décadas de silencio, los músicos han vuelto a  desenfundar sus guitarras. Y esta vez no tienen ninguna intención de volverlas a guardar. Algo se mueve en el ‘País Valencià’...

FITXA TÈCNICA / FICHA TÉCNICA:
Direcció / Dirección: Borja Pons, Guillem Nicolàs
Any de producció /Año de producción: 2011
Producció / Producción: Borja Pons, Guillem
Nicolàs i Mireia Mas
Duració / Duración: 48 min.
Idioma / Idioma: valencià / valenciano