HIJOS DE LA TIERRA - 26/11/2016 - 19.00 h. – Gala de Clausura

SINOPSI / SINOPSIS:

“Hijos de la Tierra” mostra a través “d’homes i dones medicina” de diferents cultures, com el respecte i la vinculació amb la Mare Terra, són imprescindibles per a la salut i el benestar de tots els éssers vius.

En la societat actual vivim d’esquena a la natura i l’explotem voraçment, oblidant que la Terra és una farmàcia viva que devem preservar. La pel•lícula convida a la recerca de nous camins de curació, plantejant un al•legat a favor de la medicina natural el missatge de la qual és que la nostra salut i la de la Terra no deurien ser un negoci.

El documental porta l’espectador a reflexionar sobre el sistema de salut actual. Al mateix temps tracta de fer veure les persones que: el gran repte és tornar a ser capaços de pensar en el bé comú, la Terra, la nostra major proveïdora de vida.

Dir.: Alex O’Mill, Patxi Uriz / Espanya, 2015 / 35’
TRAILER

“Hijos de la Tierra” muestra a través de “hombres y mujeres medicina” de diferentes culturas, como el respeto y la vinculación con la Madre Tierra, son imprescindibles para la salud y el bienestar de todos los seres vivos.

En la sociedad actual vivimos de espaldas a la naturaleza y la explotamos vorazmente, olvidando que la Tierra es una farmacia viva que debemos preservar. La película invita a la búsqueda de nuevos caminos de sanación, planteando un alegato a favor de la medicina natural cuyo mensaje es que nuestra salud y la de la Tierra no debieran de ser un negocio.

El documental lleva al espectador a reflexionar sobre el sistema de salud actual. Al mismo tiempo trata de hacer ver a las personas que: el gran reto es volver a ser capaces de pensar en el bien común, la Tierra, nuestra mayor proveedora de vida.

Dir.: Alex O’Mill, Patxi Uriz / España, 2015 / 35’

PREMIS I NOMINACIONS / PREMIOS Y NOMINACIONES:

Goya 2016 al Millor Curtmetratge Documental / Goya 2016 al Mejor Cortometraje Documental


Abans de la projecció del documental tindrà lloc la clausura del festival i l’entrega de premis de MON•DOC 2016.

Antes de la proyección del documental se celebrará la clausura del festival y la entrega de premios de MON•DOC 2016.