PEQUEÑAS MENTIRAS PIADOSAS - 25/11/2016 - 18.00 h.

SINOPSI / SINOPSIS:


La Havana, Cuba. Des de la seua xicoteta oficina, anomenada “La Oficina del Amor”, dins d’uns garatge amb vistes a la Secció d’Interessos dels EE.UU, Lourdes aconsella a milers de cubans que volen aconseguir un visat temporal per a viatjar als EE. UU. Ella adapta les seues històries, per a que a tinguen més opcions d’obtenir-lo. Però, encara que ajuda els demés, ella mai l’ha aconseguit, mai ha pogut anar a Florida a visitar sa mare, el seu fill i tota la seua família que viuen allà des de fa 50 anys.

Després d’una llarga espera és el torn de Lourdes: té una cita per a l’entrevista on es decidirà si li donen el visat. Podrà viatjar i finalment trencar amb el fet de la forçada separació a la qual sembla destinada?

Dir.: Niccolò Bruna / Espanya, Itàlia, 2015 / 88’
TRAILER

La Habana, Cuba. Desde su pequeña oficina, llamada "La Oficina del Amor", dentro de un garaje con vistas a la Sección de Intereses de los EE.UU, Lourdes aconseja a miles de cubanos que quieren conseguir un visado temporal para viajar a los EE.UU. Ella adapta sus historias, para que tengan más opciones de obtenerlo. Pero a pesar de ayudar a los demás, ella nunca lo ha conseguido, nunca ha podido ir a Florida a visitar a su madre, su hijo y a toda su familia que viven allí desde hace 50 años.

Después de una larga espera, es el turno de Lourdes: tiene una cita para la entrevista donde se decidirá si le dan el visado. ¿Podrá viajar y finalmente romper con el hecho de la forzada separación a la que parece estar destinada?

Dir.: Niccolò Bruna / España, Italia, 2015 / 88’