CROMOSOMA CINCO – 20 / 10 / 2013 – 18.30 h.

SINOPSI / SINOPSIS:

Esta història comença quan naix Andrea.

És una xiqueta prematura, preciosa i diferent. A partir d’ací els pares inicien una intensa recerca que dura més d’un any per a tractar d’obtindre una resposta o un diagnòstic. Lisa Pram, la mare, comença a escriure el Little Black Book, un diari molt personal que inclou textos, fotografies i dibuixos. “Cromosoma Cinco” es basa en esta peça íntima que li escriu a la seua filla.

El diagnòstic que rep Andrea és un estrany síndrome anomenat 5p- o Cri du Chat. Ha perdut una xicoteta part del seu Cromosoma Cinc i Lisa encontrarà una nova manera de vore i entendre la llum i la vida.

Esta és una història de pèrdua i retrobament.

Esta historia empieza cuando nace Andrea.

Es una niña prematura, preciosa y diferente. A partir de aquí los padres inician una intensa búsqueda que dura más de un año para tratar de obtener una respuesta o un diagnóstico. Lisa Pram, la madre, empieza a escribir el Little Black Book, un diario muy personal que incluye textos, fotografías y dibujos. “Cromosoma Cinco” se basa en esta pieza íntima que le escribe a su hija.

El diagnóstico que recibe Andrea es un raro síndrome que se llama 5p- o Cri du Chat. Ha perdido una pequeña parte de su Cromosoma Cinco y Lisa encontrará una nueva manera de ver y entender la luz y la vida.

Ésta es una historia de pérdida y encuentro.

FITXA TÈCNICA / FICHA TÉCNICA:
Direcció / Dirección: Maria Ripoll, Lisa Pram
Any producció / Año producción: 2012
Guió / Guión: Anna Navarro Roselló, Lisa Pram, Maria Ripoll
Duració / Duración: 62 min.
País / País: Espanya / España
Producció / Producción: Cahuenga Filmmakers S.L.
Idioma / Idioma: català i castellà /catalán y castellano
Fotografia / Fotografía: Jep Brengaret, Lisa Pram
Muntatge / Montaje: Sergi Cameron
Trailer